Actuele weerbericht 24-11-2020 23:00

Gronsveld/Eijsden. Met de weersverwachting voor de regio, update 23:00 uur

Vannacht is er hoge bewolking en er zijn opklaringen. De minium temperatuur hangt af van de hoeveelheid aan bewolking. Het koelt af tot ongeveer 2 graden, als er brede opklaringen zijn is er lichte vorst aan de grond. De wind is zwak soms matig uit zuidelijke richting.

Woensdag zijn er opklaringen en er is (sluier)bewolking die soms wat dikker kan zijn, maar de zon schijnt er meestal door heen. Het blijft het droog. De temperatuur loopt tijdens zonnige perioden op tot 10 à 11 graden, bij een matige kracht 3, ZZW wind. Woensdagavond zijn er enkele opklaringen, in de nacht neemt de bewolking toe ,maar het blijft droog. Het koelt af tot ongeveer 4 graden, bij een zwakke tot matige ZW wind

Donderdag is het bewolkt en er zijn enkele opklaringen, het blijft tot de avond droog. De temperatuur loopt op tot ongeveer 10 graden, bij een zwakke veranderlijke wind, later draait de wind naar noordelijke richting.

Vrijdag. Vanaf vrijdag wordt het wat frisser er zijn wolken en opklaringen, in de nachten is er kans op lichte vorst. En het blijft een aantal dagen droog. De temperatuur loopt met af en toe zon op tot ongeveer 7 graden, bij een zwakke tot matige NO tot O wind.